© 2018 by AL ANWAR SMB. Website designed by Saifee Creations.

NEED ASSISTANCE?

 

+60 13 708 0035

alanwarsmb@gmail.com

BE OUR FRIEND

STAY CONNECTED

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
  • White Instagram Icon

DELIVERY

Kami menggunakan POSLAJU untuk majoriti penghantaran domestik kami. Sebaik sahaja item anda telah dihantar, kami akan menghantar e-mel Pengesahan Pengiriman yang mengandungi butiran “TRACKING NUMBER untuk ITEM anda.

 

Butiran mengenai kos dan kaedah penyampaian yang tersedia boleh didapati di bawah:

 

Penghantaran SEMENANJUNG/SABAH SARAWAK.

 

KOS Penghantaran SEMENANJUNG/SABAH SARAWAK. boleh didapati dengan bayaran sebanyak RM12.00 SM/RM17.00 SS. Jika pesanan diterima sebelum jam 2.00 PETANG pesanan akan dihantar pada hari yang sama. Pesanan yang diterima selepas masa ini akan dihantar pada hari berikutnya. Sila ambil perhatian bahawa penghantaran Hari Seterusnya terpakai untuk hari bekerja supaya dalam hal suatu pesanan yang dihantar pada hari Jumaat penghantaran item tersebut akan dihantar pada hari Isnin berikutnya.

Sila ambil perhatian bahawa tiada pesanan boleh dihantar pada hari Sabtu minggu pertama, Ahad atau Cuti UMUM. Sebarang pesanan yang diterima pada hari-hari ini akan dihantar pada hari kerja berikutnya dalam kes penghantaran Hari Seterusnya dan secepat mungkin dalam hal penghantaran standard.

Sila ambil perhatian bahawa pesanan mesti diterima paling lambat 2.00 PETANG pada hari JUMAAT untuk memastikan penghantaran pada hari Sabtu. Pesanan yang diterima selepas waktu ini akan dihantar pada Sabtu berikutnya.