© 2018 by AL ANWAR SMB. Website designed by Saifee Creations.

NEED ASSISTANCE?

 

+60 13 708 0035

alanwarsmb@gmail.com

BE OUR FRIEND

STAY CONNECTED

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
  • White Instagram Icon

RETURNS

Produk yang dikembalikan kepada kami mesti berada dalam keadaan asalnya dengan semua tanda asal masih dilampirkan. Sebarang pembungkusan asal juga mesti dikembalikan dengan item tersebut. Jika item yang dikembalikan diterima tanpa tanda asal atau pembungkusan (atau jika kami mempunyai alasan untuk mempercayai bahawa item tersebut telah digunakan), kami tidak dapat menerima item tersebut dan akan mengembalikannya kepada anda.

Dalam kes bayaran balik kami akan memberi kredit kepada anda melalui kad atau akaun yang pada asalnya digunakan untuk membuat bayaran kepada kami (tolak apa-apa kos pos) secepat mungkin. Ini biasanya akan dalam tempoh 3 hari bekerja selepas menerima pulangan (walaubagaimana pun sila ambil perhatian bahawa bayaran balik mungkin mengambil masa lebih lama untuk dipaparkan pada penyataan anda).

Sila hantar semua pulangan ke: NO9, JALAN BERINGIN 4, 72200 BATU KIKIR, NEGERI SEMBILAN. Adalah dinasihatkan untuk menghantar item yang dikembalikan melalui pos berdaftar dan pastikan bukti anda sebagai pos tidak boleh dipertanggungjawabkan untuk barangan yang hilang atau rosak dalam transit. Sila ambil perhatian bahawa kos pos untuk barangan yang dikembalikan (termasuk apa-apa caj Kastam yang berkenaan) adalah tanggungjawab pelanggan dan hanya akan dibayar balik oleh kami dalam kes barangan yang rosak, atau tidak dibekal.